Klantenportaal

Beveiliging

BusinessConnect en informatiebeveiliging

We geven om uw gegevens. Beveiliging is ontzettend belangrijk in onze optiek. Wij beschouwen veiligheid dan ook als vanzelfsprekend op onze zakelijke hosting en verbindingen. Hieronder staan een aantal maatregelen vermeld die we genomen hebben om zaken te waarborgen.

HTTPS

Op onze websites waar u gegevens kunt uitwisselen met ons wordt gebruik gemaakt van HTTPS. Hierdoor worden deze gegevens versleuteld uitgewisselde tussen u als bezoeker en onze servers.

Auditing

We hebben interne tooling in gebruik voor dagelijkse veiligheids-scans om de veiligheid te kunnen borgen.

Persoonlijke informatie

Hoewel we in onze relaties geïnteresseerd zijn verzamelen en verwerken we zo min mogelijk persoonlijke informatie. Uitsluitend die informatie die van belang is voor levering van onze diensten wordt bewaard. Online betalingen worden verwerkt door Pay.nl (PCI compliant). In ons privacy-statement staat welke gegevens we bewaren en wat we daar mee doen.

Informeren

Zodra wij kennis hebben omtrent veiligheidsproblemen aan veel gebruikte diensten informeren wij u op onze website middels een nieuwsbericht.

Verwijderen van data

Gegevens welke niet langer noodzakelijk zijn worden door ons verwijderd.

Backups

Uiteraard maken we backups van onze servers in het kader van continuïteitsbeheer. Deze worden versleuteld bewaard op minimaal 50km van de productie-omgeving op verschillende media.

Problemen melden ?

Als u een (beveiligings-)probleem ondervindt met onze website verzoeken wij u dit te melden. Dit kan op het mailadres veiligheid@businessconnect.nl.

 

Wilt u meer weten over ons beleid omtrent informatiebeveiliging? Wij maken er geen geheim vamn hoe we u gegevens beschermen. Download ons informatiebeveiligingsbeleid.