Klantenportaal

Beveiliging

BusinessConnect en informatiebeveiliging

We geven om uw gegevens en een veilig datatransport. Beveiliging is ontzettend belangrijk in onze optiek. Wij beschouwen veiligheid als vanzelfsprekend op onze zakelijke hosting en verbindingen. Hieronder staan een aantal maatregelen vermeld die we genomen hebben om zaken te waarborgen.

HTTPS

Op onze websites waar u gegevens kunt uitwisselen met ons wordt gebruik gemaakt van HTTPS. Hierdoor worden deze gegevens versleuteld.

Auditing

We hebben interne tooling in gebruik voor dagelijkse veiligheids-scans.

Persoonlijke informatie

Hoewel we in onze relaties geïnteresseerd zijn verzamelen en verwerken we zo min mogelijk persoonlijke informatie. Uitsluitend die informatie die van belang is voor levering van onze diensten wordt bewaard. Online betalingen worden verwerkt door Pay.nl (PCI compliant).

Informeren

Zodra wij kennis hebben omtrent veiligheidsproblemen aan veel gebruikte diensten informeren wij u op onze website middels een nieuwsbericht.

Verwijderen van data

Gegevens welke niet langer noodzakelijk zijn worden door ons verwijderd.

Backups

Uiteraard maken we backups van onze servers. Ook uw website of webshop zal dus in onze backups aanwezig zijn. Deze worden versleuteld bewaard op minimaal 50km van de productie-omgeving zowel online als offline.

Problemen melden ?

Als u een (beveiligings-)probleem ondervindt met onze website verzoeken wij u dit te melden. Dit kan op het mailadres veiligheid@businessconnect.nl.