ISO 27001-standaard

  1. Home
  2. Algemeen
  3. ISO 27001-standaard

Om als zakelijke provider de kwaliteit van onze dienstverlening te meten en te verbeteren is een ISO 27001 certificering een goed hulpmiddel. U vindt het vast belangrijk dat de veiligheid, integriteit en betrouwbaarheid van uw gegevens gewaarborgd zijn. Wij vinden dat ook en werken daarom volgens de principes van deze standaard.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is de meest gebruikte standaard voor informatiebeveiliging. Ofwel een norm waarin wordt beschreven hoe informatiebeveiliging procesmatig ingericht zou kunnen worden. Deze norm is van toepassing op alle typen organisaties (dus zowel bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties). Tevens specificeert zij bijvoorbeeld eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS).

Wat houdt ISO 27001 concreet in?

Voor het invoeren van deze methode zijn een aantal zaken van belang, waaronder bijvoorbeeld beveiligingsbeleid, capaciteitsmanagement, risicomanagement, assetmanagement, fysieke beveiliging en nog meer. Alle processen binnen onze organisatie zijn gedocumenteerd en er wordt volgens die processen gewerkt. Dit allemaal met maar één doel: continue verbetering voor uw diensten.
Lees meer over onze ISO 27001 implementatie.
Hanteert u hoge eisen aan beveiliging voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Menu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap