Cybersterk

Deze innovatieve dienst is een totaaloplossing voor detectie van risico’s in uw dataverkeer en uw netwerk. In één overzichtelijk dashboard hebt u de risico’s en kwestbaarheden in beeld. Uit te breiden met o.a. website check en phishing-check om bewustwording te vergroten bij uw medewerkers.

Categorie: Beveiliging

Beschrijving

De wereld verandert razendsnel. Door technische ontwikkeling is er online steeds meer mogelijk. Dat biedt kansen maar brengt ook risico’s met zich mee. Cybercriminaliteit zoals phishing, social engineering en hacking komt steeds vaker voor. Hierdoor wordt het voor u als ondernemer steeds belangrijker om uw onderneming weerbaar te maken. Maar hoe doet u dat? Online beveiliging is immers complex en vaak ontbreekt de tijd om zelf continue op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Daarnaast zijn firewalls en programma’s niet voldoende. Ook bewustwording is essentieel voor uw veiligheid.

Daarom hebben wij CyberSterk in ons portfolio. Een begrijpelijke securityoplossing die u helpt om met een gerust hart te kunnen blijven ondernemen. CyberSterk geeft u op een eenvoudige en begrijpelijke manier inzicht in de digitale veiligheid van uw bedrijf.

Waarom CyberSterk?

CyberSterk controleert continu de veiligheid van uw netwerk. De resultaten worden in een overzichtelijk dashboard weergegeven:

Waaruit bestaat CyberSterk?

CyberSterk bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Netwerkscan
  De fysieke CyberSterk box, die we in uw bedrijfsnetwerk plaatsen, analyseert continu de risico’s van uw bedrijfsnetwerk en signaleert aanvallen.
 • Rapportages
  Iedere maand mailen we u een rapportage met de belangrijkste resultaten uit de scans.
 • Dashboard
  De resultaten van de tests worden in heldere taal weergegeven op een overzichtelijk dashboard.
 • Websitescan (optioneel)
  Een wekelijkse websitescan brengt de risico’s van uw website in kaart.
 • Phisingsimulaties (optioneel)
  Periodiek worden phishing-simulaties uitgevoerd en worden de reacties van uw medewerkers geanalyseerd. Hierdoor kunt u gericht uw medewerkers wijzen op de risico’s en bewustwording creëren.
 • Compliance-check (optioneel)
  Deze controle toont waar je nog niet voldoet aan de wet- en regelgeving.

Al deze onderdelen samen vormen de basis van de analyses die dagelijks worden uitgevoerd.

Wat kost CyberSterk?

De maandelijkse kosten voor CyberSterk zijn afhankelijk van de grootte uw bedrijf. Deze innovatieve security-dienst is leverbaar vanaf € 75,00 per maand.

Meer weten over CyberSterk?

Dankzij het feit dat we vanaf het begin reeds betrokken zijn bij CyberSterk en we meerdere succesvolle implementaties hebben verzorgd zijn wij de aangewezen partij om u te adviseren. Download de productflyer of lees de technische informatie maar we staan u ook graag te woord als u meer informatie wenst.

Menu