1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Hosting
  6. /
  7. Domeinnaam registraties

Domeinnaam registraties

BusinessConnect kan voor u diverse domeinen registreren.

  • Meer dan 80 verschillende domeinnaamextensies beschikbaar.
  • DNS-zone draait op onze redundante nameservers.
  • BusinessConnect is onder andere SIDN-lid.
Categorie: Hosting

Beschrijving

Een domeinnaam geeft u een eigen plaats op het internet. U kunt er voor kiezen om meerdere domeinen te registreren welke wij koppelen aan uw website, mail of voor u reserveren voor later gebruik.

Bij ons kunt u terecht voor meer dan 80 verschillende domeinnaam extensies. Dit maakt ons uitermate geschikt als partner wanneer u gedeponeerde merken heeft waarvan u de domeinen wilt registreren in de diverse TLD’s om domeinkaping in het buitenland te voorkomen. Ook de jaarlijkse verlengingen van deze domeinen regelen wij voor u.

De DNS-zone van uw domeinen draait bij ons op meerdere geografisch geschieden DNS-servers welke in verschillende datacentra staan in fysiek gescheiden netwerken en verschillende TLD’s. Dus niet zoals de meest hosters waarbij de DNS-informatie op 1 fysieke server staat. Dit zorgt ervoor dat uw DNS-zone toch beschikbaar blijft ook al zou er een storing binnen onze eigen infrastructuur zijn. Op onze pagina “Domeinnaam registreren voor zakelijk gebruik” leest u meer over hoe wij domeinen registreren en zorg dragen voor uw DNS-informatie.

Neem contact met ons op indien u een voorstel wenst voor uw domeinnaamregistraties.

Gerelateerde producten

Additionele producten

Menu