1. Home
 2. /
 3. Diensten
 4. /
 5. Hosting
 6. /
 7. WordPress Hosting

WordPress Hosting

Is uw WordPress website niet vooruit te branden? Neem dan ons WordPress Advanced Hosting abonnement. Gebaseerd op onze linux-hosting maar specifiek voor WordPress.

Categorie: Hosting

Beschrijving

Is uw WordPress website niet vooruit te branden? Hierdoor vallen bezoekers af en is uw positie binnen de Google zoekresultaten ook niet optimaal. Het is namelijk gebleken dat snellere hosting zorgt voor een betere performance voor je website. Daarnaast zorgt dit ook voor een hogere ranking in de zoekresultaten binnen Google zoals we in 2016 al schreven.

Daarom hebben we specifiek voor de hosting van WordPress websites een apart hostingplatform opgezet; WordPress Advanced Hosting.

Ondanks dat ook dit shared hosting is, is het platform ver geoptimaliseerd voor hosting van uw zakelijke WordPress website. Hierdoor zal uw WordPress website meetbaar en voelbaar sneller reageren.

Daarnaast hoeft u bepaalde plugins ook niet meer te gebruiken omdat die functionaliteit in het platform zit ingebakken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de caching.

Ook dat zorgt voor minder overhead van WordPress wat resulteert in een betere performance van uw website.

Naast optimalisatie van de servers waar WordPress Advanced Hosting op draait; profiteert u ook van ons veilig en snel netwerk van BusinessConnect wat is ondergebracht in diverse datacentra in Nederland en het feit dat we gebruik maken van gerenommeerde apparatuur. Uw zakelijke website is daardoor bij ons in goede handen.

De voordelen van WordPress hosting:

 • Geen plugins nodig voor WordPress security, caching en dergelijke;
 • Minder beheer door uzelf aangezien u minder plugins hoeft te updaten;
 • Betere performance dan op reguliere shared hosting;
 • Betere gebruikerservaring van uw website;
 • Hogere ranking in Google;
 • Dagelijks beveiligingscontroles door ons van de omgeving;
 • Eenvoudig te combineren met een SSL-certificaat of een gratis Let’s Encrypt.
 • Optioneel uit te breiden met een dienst Website Backup.

Gerelateerde producten

Additionele producten

Menu