Klantenportaal

Webhosting

servers

 

De meest gebruikte dienst die wij aanbieden is webhosting, het hosten van uw website op onze hardware en binnen ons netwerk zodat deze direct verbonden is met het internet en goed, snel en altijd bereikbaar is voor uw bezoekers.

Het maakt daarbij niet uit of u een statische website heeft of een uitgebreide webshop gebaseerd op Magento.

Windows hosting of Linux hosting ?

Wij kunnen hosting aanbieden op zowel linux als Windows; de keuze is aan u ! Wanneer uw website nu op Linux draait maar u wenst over te stappen op Windows, dan kan dat intern door ons gerealiseerd worden.

Bij beide omgevingen bieden we u scripting mogelijkheden (PHP of ASP.NET) en databases (MySql en MS SQL-server).

Zo kunt u bij ons uw website altijd laten hosten; of deze nu gebouwd is met Joomla, WordPress, Magento of DotNetNuke…

Mail

Bij onze hostingabonnementen zit mail inbegrepen. Daarnaast ontvangt u gratis virus- en spamfiltering op uw mailboxen en kunt u gratis gebruik maken van onze webmailapplicatie.

Stabiliteit

De stabiliteit en beschikbaarheid van uw website en/of gecombineerde mail is voor ons wellicht nog belangrijker dan voor u. In tegenstelling tot veel andere providers gebruiken we geen standaard beheerpakketten zoals Plesk of Directadmin. Bijkomend voordeel is dat hackpogingen op de vaak gebruikte pakketten bij ons geen nadelige gevolgen hebben voor uw omgeving.
Daarnaast draait bij ons de mail en uw DNS op andere servers dan de website zelf om zo een strikte scheiding te houden qua functionaliteit.
Ook dit is weer een verschil met vele andere hosters.

Speciale wensen ?

Mocht u specifieke wensen hebben omtrent webhosting dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Not Found"]