Klantenportaal

Leveranciers

Om u de beste diensten te kunnen leveren, doen wij zaken met specialisten op hun vakgebied. Iedereen heeft namelijk zijn kwaliteiten. Door deze goed te combineren leveren wij u betrouwbare zakelijke hosting, zakelijke verbindingen en andere hoogwaardige diensten. Met veel van onze leveranciers hebben we een jarenlange relatie.

Onderstaand vindt u een overzicht van enkele van onze leveranciers en wat zij voor u en ons betekenen.

 

AMS-IX

AMS-IX is ’s werelds grootste internetknooppunt. Via AMS-IX wikkelen wij een deel van ons verkeer af. Doordat veel Nederlandse grote partijen hier ook aangesloten zijn kunnen wij direct met hun verkeer uitwisselen.

 

Atom-86

atom86-peeringAtom-86 is leverancier van IP Transit-verbindingen. Wij wikkelen met name ons internationaal verkeer af via het netwerk van Atom-86. Hierdoor is ons netwerk snel bereikbaar vanuit het buitenland en kunnen buitenlandse bezoekers uw website ook snel benaderen.

 

Brocade

Brocade is leverancier van high-end storageswitches en routers. Onze gehele core is opgebouwd met Brocade. Hierdoor heeft ons corenetwerk een lage latency en helpen zij ons om een hoge doorvoersnelheid te kunnen bereiken op zowel ons corenetwerk als op ons storage-netwerk.

 

Cisco

cisco-netwerkCisco is leverancier van high-end switches en routers. Een groot deel van onze border-, core- en accessswitches en routers zijn van Cisco. Door gebruik te maken van Cisco apparatuur heeft onze dienstverlening een hoge beschikbaarheid.

 

EMC2

emc-storageEMC2 is marktleider op high-end storagesystem. Door gebruik te maken van EMC-VNC systemen hebben we snelle dataopslag waardoor uw website snel opgeroepen kan worden.

 

Equinix

equinix-datacenterEquinix exploiteert wereldwijd toonaangevende datacenters. Wij hebben een groot deel van onze infrastructuur ondergebracht in datacentra van Equinix. Mede door hun beveiligingsbeleid kunnen wij garanderen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw en onze apparatuur.

 

Eurofiber

eurofiber-glasvezelEurofiber isal sinds 2009 leverancier van onze dark-fiber en managed fiber oplossingen. Door hun goede netwerk en support zijn is dit de perfecte partner voor een goede zakelijke internetverbinding over glasvezel.

 

Juniper

Juniper is onze leverancier voor border- en accessrouters. Mede dankzij de apparatuur van Juniper kunnen we richting internet hoge bandbreedtes en korte responsetijden behalen. Dit komt uiteraard ten goede aan de performance van ons gehele netwerk, de glasvezel- en DSLverbindingen inbegrepen.

 

KPN

kpn-verbindingenKPN is leverancier van ADSL, VDSL en managed-fiber oplossingen. Door haar hoge dekkingsgraad binnen Nederland kunnen we praktisch overal een goede oplossing bieden voor een zakelijke dsl of fiber verbinding

 

NL-IX

nl-ix-peeringNL-IX is een internetknooppunt waarop wij een deel van ons nationale verkeer afwikkelen met andere partijen. Doordat we dat binnen Nederland afwikkelen zijn we goed bereikbaar voor andere Nederlandse netwerken en zal uw website dus snel laden voor een Nederlands publiek.

 

Ripe

ripe-ip-adressenRIPE is de beherende partij van IP-adressen in (met name) Europa. Sinds 2010 zijn wij aangesloten als LIR bij RIPE. Hierdoor hebben we eigen ip-adressen en kunnen we onafhankelijk van eender welk datacenter opereren. Dit zorgt er ook voor dat we niet lokatie-afhankelijk zijn zoals vele andere hostingbedrijven.

 

SIDN

sidn-domeinenSIDN is de beherende partij van het .NL topleveldomein. Al sinds 2004 zijn wij lid van deze stichting. Uw .nl-domeinen registreren wij namens u direct bij SIDN.