Terugblik op 2016

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Terugblik op 2016

Traditioneel is deze periode de tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar.

In een notendop hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt aan onze infrastructuur met als doel om onze zakelijke relaties te kunnen blijven voorzien van stabiele, veilige en snelle diensten.
Hiervoor hebben we ons core-netwerk geheel vervangen en geüpgraded zodat hogere snelheden mogelijk zijn.
Daarnaast hebben we inmiddels ook onze colocatie mogelijkheden uitgebreid naar Delft. Uiteraard is die locatie direct gekoppeld op ons eigen netwerk.
Ook hebben we het afgelopen jaar een link naar de AMS-IX in dienst gesteld waardoor sommige routes op internet sneller bereikbaar zijn.

Op het gebied van onze diensten hebben we inmiddels een eigen SIP-platform en Hosted PBX platform waar inmiddels al diverse relaties gebruik van maken.

Ook is ons klantportaal live gegaan waardoor u als relatie eenvoudiger én wanneer u het wilt, zaken kunt inzien en waar nodig aanpassen.

Ondanks deze grote projecten hebben we als onderdeel van ons beveiligingsbeleid ook op ons zakelijk hostingplatform dagelijkse beveiligingscontroles geïmplementeerd om de veiligheid van die omgeving optimaal te houden !
Naast dagelijkse scans hebben we ook permanente controles draaien die verbindingen blokkeren zodra een inbraakpoging wordt vermoed.
Hierdoor is de veiligheid van uw website bij ons weer verbeterd.

Qua projecten hebben we samen met onze partners een aantal zeer mooie projecten op mogen leveren; wij zijn hun daar dan ook zeer dankbaar voor.

Voor 2017 gaan we op dezelfde voet verder. In het eerste kwartaal gaan we de zogeheten border van ons netwerk geheel vervangen; ons inkomend mailcluster (inclusief spamfiltering) wordt vervangen en ons klantportaal wordt verder uitgebreid om meer functionaliteit te bieden aan u.

Wij blijven innoveren en uitbreiden voor u, ook in 2017!

Menu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap