Uitbreiding netwerk naar DCG – Delft

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Uitbreiding netwerk naar DCG – Delft

Sinds 1-12-2016 hebben we ons netwerk uitgebreid naar het datacenter van DCG in Delft wat niet alleen voldoet aan strenge veiligheidseisen; maar ook energiezuinig is.

Naast deze 2 zaken is het ook gelegen tegen de randstad aan en biedt het hiermee een bijzonder goed alternatief voor datacentra in Amsterdam. Ook dit datacenter is carrierneutraal en voorzien van o.a. ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en een PCI-DSS certificering.

Ook vanwege het “groene” aspect hebben we voor dit datacenter gekozen. Zo wordt alle energie voorzien uit windenergie en worden er geen chemicaliën gebruikt voor de koeling.

Op deze locatie bieden we onder andere de volgende diensten aan:

  • Colocatie. U kunt uw eigen apparatuur hier plaatsen waarbij wij zorg dragen voor connectiviteit naar internet en stroomvoorziening. Rackruimte is afneembaar vanaf 1U.
  • IP-VPN oplossingen. Indien u eigen apparatuur hier wilt plaatsen kunnen wij deze omgeving via MPLS koppelen met de verbindingen naar uw kantoorlocaties;
  • IP-transit. Indien u uw eigen apparatuur hier hebt staan én u hebt een eigen AS-nummer kunnen wij zorgen voor uw connectiviteit.
  • Backup. Vanuit al onze andere omgevingen kunnen wij hier uw backups opslaan. Dit kunnen backups zijn van websites maar ook van uw eigen gegevens.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Menu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap