Hoe controleer ik mijn Outlook versie

1. Home
  2. Support
  3. Hoe controleer ik mijn Outlook versie

Indien u gebruik gaat maken van onze dienst Hosted Exchange is het van belang dat u met de juiste Outlook versie werkt. U dient namelijk minimaal Outlook 2007 Servicepack 3 (SP3) te hebben.

Hebt u Outlook 2010 of hoger dan kunt u gebruik maken van onze dienst.

Indien u Outlook 2007 hebt dient u zekerheidshalve onderstaande manier te gebruiken om de juiste versie te bepalen.

Ga op de harde schijf van uw computer naar de directory c:\Program Files\Microsoft Office\Office12 en zoek in de lijst met programma’s naar “outlook.exe”.

Overigens kan, afhankelijk van de instellingen van uw computer, de toevoeging “.exe” weggelaten zijn. U kunt dan aan het icoon het bestand opzoeken.

Klik met de rechter muisknop op “outlook.exe” en kies uit het context-menu de optie “Eigenschappen”. Klik vervolgens op het tabblad “Details” en controleer het versienummer.

Het versienummer kan als volgt zijn:

• Outlook (Origineel) : 12.0.4518.1014
  • Outlook (SP1) : 12.0.6212.1000
  • Outlook (SP2) : 12.0.6423.1000
  • Outlook (SP3) : 12.0.6607.1000

Is uw versienummer lager dan 12.0.6607.1000 dan dient u uw Outlook te upgraden.

Menu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap