Remote Backup – Automatisch updaten

Vanuit security en stabiliteitsoogpunt is het van belang dat de door u gebruikte software uptodate is. Naast veiligheid en stabiliteit biedt nieuwe software ook nieuwe functionaliteiten.

Dit geldt voor uw besturingssysteem maar ook voor de gebruikte software.

Daarnaast is het mede vanwege de aankomende migratie van ons remote backup-platform een vereiste dat uw software automatisch geupdated kan worden. Dit zorgt tijdens de migratie ervoor dat deze geheel automatisch kan verlopen zonder uw tussenkomst.

Wij kunnen de nieuwe software uitrollen; de bestaande software verwijderen en de bestaande backuptaken converteren.

Aanzetten automatisch updaten

Het aanzetten gaat als volgt. Start de client op en ga naar “Opties”. Selecteer vervolgens “Altijd nieuwe versie installeren wanneer die beschikbaar is”.

setting tab

Controleren versienummer

Het controleren van het versienummer kunt u doen door de client op te starten en te gaan naar de menu-optie “Over”.

versie tab

U vindt het versienummer bovenaan.

Voor een succesvolle migratie dit het versienummer minimaal 5.1.0.15448 te zijn.

Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.