Klantenportaal

Zakelijke hosting

Zakelijke hosting voor uw website

Voor de meeste ondernemers is de website meer dan alleen een online visitekaartje. Goede beschikbaarheid en vindbaarheid in zoekmachines is dan ook een vereiste. Er zijn veel hostingproviders actief. Slechts een klein gedeelte hiervan biedt zakelijke hosting aan, dat wil zeggen hosting geoptimaliseerd voor professionals en bedrijven.

BusinessConnect is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in zakelijke internetdiensten. Hierbij kunt u denken aan de hosting van websites en e-mail.

De voordelen van zakelijke hosting

Onze zakelijke hosting is een professionele hostingdienst die is opgebouwd rond een drietal pijlers.

Veiligheid

De laatste jaren zijn er nogal wat zaken in het nieuws gekomen omtrent aanvallen op websites of datalekken vanuit websites. Wij werken volgens de ISO 27001 standaard om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Stabiliteit

U wilt kunnen vertrouwen op een stabiele dienstverlening voor uw website. Zo testen wij al onze hardware voordat het in productie wordt genomen. Daarnaast monitoren we onze diensten continu, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het vertrouwen wat wij in onze hosting hebben kan vastgelegd worden in een Service Level Agreement (SLA). 

Hardware burn-in test van netwerkcomponenten zakelijke hosting

Netwerkapparatuur wordt getest t.b.v stabiliteit

Snelheid

Snelle hosting is prettig voor uw bezoekers. Maar wist u dat betrouwbare zakelijke hosting meer voordelen heeft ? Het bevordert een hoge snelheid uw positie bij diverse zoekmachines.  Lees hierover in onze blogpost “Snelle webhosting en de invloed op de zoekmachines (SEO)“.

Wij maken het simpel

Omdat wij u graag ontzorgen maken wij de overstap naar professionele hosting zeer eenvoudig. Zo hebben we ook een verhuisservice om uw domeinen en websites naar ons te migreren.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.


Average rating:  
 0 reviews