SIP Trunk

Met een sip-trunk kunt u uw bestaande telefooncentrale (mits geschikt) blijven behouden maar wel profiteren van de voordelen van voice over IP.

Categorie: Zakelijke Telefonie

Beschrijving

Een SIP-trunk van BusinessConnect zorgt ervoor dat u gebruik kunt gaan maken van Voice over IP. Hierbij maakt het voor ons geen verschil of u uw (bestaande) telefooncentrale gebruikt of een nieuwe centrale aanschaft.

Toch voip met traditionele telefooncentrales

Zelfs wanneer uw centrale niet geschikt is voor VoIP kunt u gebruik maken van deze dienst. Wij zorgen voor plaatsing en configuratie van een converter. Deze omvormer zet het VOIP-signaal om naar een ISDN-signaal waardoor uw oude centrale kan blijven werken. Er is dus geen nieuwe telefooncentrale nodig om van de voordelen van voice over IP te kunnen profiteren.

VOIP-telefooncentrales

Mocht uw centrale echter geschikt zijn voor VoIP, dan kan uw telecombeheerder de SIP trunk instellen op uw centrale waarna u gaat profiteren van lagere belkosten.Het instellen van de trunk is zeer eenvoudig, de benodigde gegevens krijgt u van ons aangeleverd.

Beschikbaarheid SIP-trunk

In beginsel is een siptrunk overal leverbaar en te gebruiken waar u een kwalitatief goede internetverbinding heeft. Indien u een zakelijke verbinding van BusinessConnect gebruikt zal telefonie zonder meer mogelijk zijn en probleemloos werken. Wij kunnen u uiteraard adviseren over de benodigde bandbreedte afhankelijk van het aantal gewenste gelijktijdige gesprekken.

Nummerbehoud en portering

Bij een SIP trunk kunnen uw huidige nummers geporteerd worden van de bestaande telefoonaansluiting naar de nieuwe aansluiting tenzij u een 085-nummer gebruikt.

Schaalbaarheid SIP trunk

De schaalbaarheid van telefonie via Voice over IP is enorm. Waar voorheen soms graafwerk nodig was om 2 of 4 extra gesprekken mogelijk te kunnen maken is het nu voor ons een druk op de knop om uw capaciteit uit te breiden.

Ook meerdere vestigingen integreren in één centrale is zeer eenvoudig. Hierdoor kunt u telecom-infrastructuur uitfaseren en centraliseren op één locatie om zo een kostenbesparing te realiseren.

Daarnaast kunt u ook nieuwe nummers aanvragen bij ons welke wij koppelen aan uw trunk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsnummer (088), informatie-nummer (0800) of koopnummer (0900).

Gesprekstarieven

De gesprekstarieven worden op basis van uw verbruik achteraf berekend. Vaak zijn deze nog gunstiger dan van uw reguliere aanbieder! Daarnaast bent u gelijk klaar voor de toekomst met VoIP.

BusinessConnect is aangesloten bij het Agentschap Telecom voor onder andere voip-diensten.

Voordelen Sip Trunk

  • Lage maandelijkse kosten;
  • Minimale investering om besparing te gaan realiseren;
  • Nummerbehoud mogelijk.

Gerelateerde producten

Additionele producten

Menu