Klantenportaal

SIP trunk

Een SIP-trunk van BusinessConnect zorgt ervoor dat u gebruik kunt gaan maken van Voice over IP maar wel met uw eigen (bestaande) telefooncentrale.

Zelfs wanneer uw centrale niet geschikt is voor VoIP kunt u gebruik maken van deze dienst; wij zorgen dat er een converter wordt geplaatst waarop uw bestaande centrale wordt aangesloten. Zo blijft uw centrale behouden en hoeven uw werknemers niet met een nieuwe telefoon te leren omgaan.

Mocht uw centrale echter geschikt zijn voor VoIP, dan is deze omvormer niet nodig en kan uw telecombeheerder de SIP trunk instellen op uw centrale waarna u gaat profiteren van lagere belkosten. Op de trunk kunnen wij u bestaande nummers plaatsen maar ook nieuwe losse nummers of nummerblokken. Zo kunt u zeer eenvoudig; zonder extra lijnen aan te laten leggen profiteren van nieuwe technologieën en faciliteiten zoals doorkiesnummers.

De SIP trunk wordt geleverd over een verbinding van BusinessConnect. Alleen op die manier kunnen wij garant staan voor een perfecte gesprekskwaliteit. De telefoonkosten worden op basis van verbruik achteraf berekend en deze zijn vaak nog gunstiger dan van uw reguliere aanbieder ! Daarnaast bent u gelijk klaar voor de toekomst met VoIP.

BusinessConnect is aangesloten bij het Agentschap Telecom voor onder andere voip-diensten.