Over BusinessConnect

Onze speerpunten:

  • Hart voor uw zaak!
  • Goede ondersteuning
  • Modern redundant netwerk
  • Nieuwsgierig naar nieuwe technieken
  • Onafhankelijkheid

Hart voor uw zaak

Onze medewerkers hebben niet alleen een hart voor BusinessConnect maar ook voor uw zaak. Onze klanten zijn onze prioriteit. Dat laten we dan ook graag blijken door met u mee te denken over de huidige oplossingen maar ook de mogelijkheden in de toekomst. Uiteindelijk is het heel eenvoudig: Als u tevreden bent, dan loopt het ook bij ons op rolletjes!

Goede ondersteuning

Heeft u vragen of problemen, dan kunt u bij ons altijd terecht. Wij kennen geen lange wachttijden. We zijn er juist op gericht uw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Per slot van rekening houdt u zich liever met uw eigen zaken bezig in plaats van problemen op te lossen.

Daarnaast is onze ondersteuning laagdrempelig; wij kiezen er bewust voor om (in tegenstelling tot veel andere partijen) telefonisch support te bieden.

Dit is ook één van de redenen voor ons om eigen infrastructuur aan te leggen en te onderhouden. Alleen wanneer we alles in eigen hand hebben kunnen we onze dienstverlening garanderen en u goede diensten leveren.

Modern redundant netwerk

Ons netwerk is via moderne hardware direct verbonden met de AMSIX, NL-ix en diverse transit ISP’s. Uiteraard ondersteunen we zowel IPv4 als IPv6 en bieden we volledig redundante hostingoplossingen aan verspreid over verschillende geografische locaties. Deze locaties zijn onderling verbonden door eigen verbindingen.

Als apparatuur gebruiken wij uiteraard gerenommeerde merken zoals Cisco en HPE.

Doordat we direct op internetknooppunten zijn aangesloten beheren wij ook zelf onze IP-adressen en routering. Hierdoor kunnen we u eventueel ook transit-diensten leveren. Ons netwerknummer is AS15693. Lees meer over ons netwerk.

Nieuwsgierig naar nieuwe technieken

Wij hebben een gezonde nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen in de markt. Echter; wij zullen ze pas gaan voeren op het moment dat ze van toegevoegde waarde voor úw bedrijfsvoering kunnen zijn én we er 100% van zijn overtuigd dat we u die betreffende dienst zonder kinderziektes kunnen leveren.

Alleen dan houden we ons aan onze afspraak om u die dienst te kunnen leveren!

Compleet scala aan diensten

Alleen door u met zoveel mogelijk zaken te kunnen helpen; kunnen wij u volledige van dienst zijn en voorkomen zowel wij als u de gevreesde “kastje-muur” technieken die andere partijen soms gebruiken om verantwoording af te schuiven. Zo leveren we onder andere hosting, verbindingen, colocatie, telefonie en cloud-oplossingen.

Onafhankelijkheid

Wij willen omwille van onze dienstverlening van zo min mogelijk partijen afhankelijk zijn. Sterker nog; wij zijn één van de weinige ISP’s die hun infrastructuur volledig zelf beheren en in eigendom hebben. Wilt u meer weten over onze onafhankelijkheid ?

Hierdoor zijn we sterk in maatwerk. We hoeven niet in hokjes te denken omdat alles hetzelfde moet zijn of omdat het moet passen in de oplossingen die onze leveranciers hebben. Ook hoeven we niet te denken aan targets die opgelegd worden door leveranciers en kunnen we hierdoor een optimale oplossing voor u uitwerken.

Toekomst

Wij zijn een ambitieus bedrijf. Wij zijn dan ook voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren en te vernieuwen, zodat u hiermee uw voordeel kunt doen. Door een langdurige, serieuze en persoonlijke relatie op te bouwen weten wij welke vragen er bij onze klanten (gaan) leven. Wij doen er vervolgens alles aan om daar een passend antwoord op te vinden.

Meer over BusinessConnect

Stel gerust uw vraag!

    Menu