Klantenportaal

Colocatie

In de diverse datacentra waarin BusinessConnect aanwezig is bieden we ook colocatie aan. Hierdoor kunt u uw eigen apparatuur plaatsen in ons veilig en snel netwerk.

Uiteraard zijn deze datacentra zowel fysiek als organisatorisch beveiligd. Mede hierdoor zijn ze uitermate geschikt om uw apparatuur te plaatsen.

U kunt bij ons colocatie afnemen zowel binnen als buiten de randstad. De rackruimte is af te nemen als shared ruimte (waarbij u één rack deelt met andere relaties) of als private rackspace; waarbij ruimte voor u gereserveerd wordt. Private rackspace is uitsluitend mogelijk als 1/4 rack, 1/2 rack of full-rack. Bij de rackruimte die u afneemt krijgt u ook één of meerdere netwerkaansluitingen (gigabit) en voedingsaansluitingen. Stroomverbruik en dataverkeer zijn afhankelijk van de hoeveelheid rackruimte die u afneemt. Daarnaast hebt u 24 x 7 fysieke toegang tot uw eigen apparatuur.

Doordat ons netwerk beschikbaar is op alle locaties kunt u ook hardware op meerdere gescheiden locaties opstellen waarbij wij zorg dragen voor de onderlinge koppeling van uw hardware. Deze koppelingen zijn mogelijk van 100Mbit tot 10Gbit.

Wij hebben colocatie mogelijkheden in de volgende datacentra :

  • Amsterdam, Global-Switch;
  • Amsterdam, Equinix AM3 en Equinix AM4;
  • Eindhoven, Ecoracks;
  • Rotterdam, Spaanse Kubus;
  • Delft, The Datacenter Group

Echter; via ons zusterbedrijf in België is ook colocatie in België mogelijk (InterXion Diegem en Mobistar Brussel).

Op onderstaande kaart is ons netwerk afgebeeld :
colocatie en zakelijke hosting via redundante verbindingen naar o.a. Amsterdam en Eindhoven

Ook is het mogelijk om colocatie af te nemen op meerdere locaties welke onderling gekoppeld zijn. Dit noemen wij “double datacenter solutions“. Middels deze dienst is een ongeëvenaarde uptime te realiseren met uitwijk- en backupfaciliteiten.

Staat uw oplossing hier niet tussen ? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.  [/form-wrapper

  Belangrijke informatie vanwege Covid-19

  Vanwege de uitbraak van Covid-19 hebben wij en leveranciers / onderaannemers van ons een aantal maatregelen ingesteld.

  U leest er meer over op onze nieuwspagina.