IP – VPN

Dankzij onze eigen MPLS-infrastructuur en koppelingen met diverse netwerken en partijen kunnen wij meerdere locaties van uw organisatie aan elkaar verbindingen zonder dat u zelf hiervoor met VPN-tunnels aan de slag hoeft te gaan.

Categorie: Verbindingen

Beschrijving

Met onze IP-VPN dienst kunt u meerdere bedrijfslocaties aan elkaar verbinden zonder dat u zelf de vpn-verbinding hoeft op te bouwen. Wij zorgen ervoor dat het verkeer wat over de verbindingen gaat, niet op het publiek internet komt. Zo heeft u optimale bereikbaarheid, veiligheid, beheersbaarheid qua kosten én gemak met elkaar gecombineerd !

Doordat wij onafhankelijk zijn van de netwerkaanbieders kunnen wij, in tegenstelling tot de netwerkaanbieders zelf, voor u de beste opties selecteren. Hierdoor hebt u maximale flexibiliteit qua mogelijkheden en qua kosten in de opbouw van uw eigen netwerk.

Daarnaast ondersteunen wij ook alle technieken en zijn onderlinge snelheden mogelijk tot 10Gb/sec, afhankelijk van de locatie en de beschikbaarheid van de verschillende dragers, netwerken en technieken.

U wilt ook vestigingen in het buitenland opnemen in deze VPN-oplossing ? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen in geheel Europa breedbandinternet leveren en opnemen in uw IP-VPN! Zo hoeft u voor uw expansie naar het buitenland geen tweede netwerk uit te rollen en te koppelen en niet uit te wijken naar een provider in dat betreffende land.

Ons netwerk wordt 24 x 7 gemonitored; ook IP-VPN oplossingen worden hierin meegenomen. De door ons geplaatste apparatuur op uw locaties is opgenomen in onze management-tooling voor monitoring en beheer van de configuratie. Eventueel zijn ook periodieke rapportages mogelijk zodat u een volledig inzicht hebt in de performance van uw netwerk.

Deze dienst is ook te combineren met een Virtual Firewall of Managed Firewall zodat uw verbinding naar het publiek internet afgeschermd wordt door BusinessConnect en uw internetconnectiviteit in zijn geheel een dienst is.

In het kort de voordelen voor u:

  • Geen eigen beheer van VPN-tunnels;
  • Geschikt voor zowel data als voice;
  • Geen afhankelijkheid van diensten van hardwareleveranciers voor de beschikbaarheid van uw VPN;
  • Geen speciale hardware nodig op locatie voor de encryptie;
  • Lagere beheerskosten voor u;
  • Totale gegarandeerde afscherming van uw verkeer;
  • Leverbaar in binnen- en buitenland;
  • Te combineren met colocatie of virtual servers op diverse datacenterlocaties zodat u uw gehele infrastructuur bij één partij kunt onderbrengen.

Kortom; een optimale mix van veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit wat zich vertaalt in een kostenbesparing voor u.

Gerelateerde producten

Additionele producten

Menu