1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Hosting
  6. /
  7. Virtual Private Server

Virtual Private Server

Een eigen Virtual Private Server (VPS) binnen onze omgeving. Hiermee profiteert u van onze performance maar u houdt zelf het volledig beheer tegen geringe kosten. Om u de beste compatibiliteit en performance te kunnen geven virtualiseren wij met behulp van VMWare. Eventueel kunnen wij het periodiek updaten van het besturingssysteem voor u verzorgen en zorgen dat uw machine periodiek wordt veiliggesteld.

Categorie: Cloud, Hosting

Beschrijving

Een Virtual Private Server (VPS) is een server met een eigen besturingssysteem, die gebaseerd is op virtualisatie technologie. Het biedt u meer vrijheid, flexibiliteit en betere prestaties dan een shared hostingpakket, tegen een fractie van de kosten van een dedicated server.

Aan een VPS wordt geen hardware toebedeeld, maar resources zoals processorkracht, geheugen (RAM), schijfruimte (MB) en één of meerdere netwerkkaarten. Het grote voordeel hiervan is dat elke VPS zelfstandig functioneert en daardoor geen hinder ondervindt van handelingen, belasting of bezoekers van andere klanten met een VPS. Dankzij deze techniek is de schaalbaarheid van een virtual private server uitermate groot. Een VPS is bij ons ook te combineren met colocatie waardoor u een optimale verdeling kunt maken tussen eigen fysieke apparatuur en virtuele apparatuur.

Ook het toekennen van extra resources neemt weinig tijd in beslag. Hierdoor beschikt u over een flexibele en toekomstvaste oplossing.

Doordat we niet overboeken hebt u bij ons ook de beschikking over de resources die u afneemt. Hierdoor hebt u de garantie dat u ook al die resources kunt gebruiken.

Aangezien wij ook Microsoft partner zijn kunnen wij u ook voorzien van Microsoft licenties op huurbasis.

Hebt u een vraag omtrent een zakelijke VPS huren bij ons? Neem contact moet ons op.

Gerelateerde producten

Additionele producten

Menu