IP Transit

Via deze dienst kunt u uw eigen AS-nummer via ons netwerk annonceren richting internet en gebruik maken van de faciliteiten die onze infrastructuur biedt. Dit kunt u gebruiken wanneer u zelf een AS-nummer hebt maar verder niets wilt regelen qua peering of transit-overeenkomsten. Wij verzorgen de beschikbaarheid van uw eigen IP-adressen op het internet via ons multihomed netwerk en onze peering- en transitpartijen. Wij kunnen u, aangezien wij LIR zijn, ook assiteren met de aanvraag van een AS-nummer en de verdere administratieve en technische afhandeling.

Categorie: Verbindingen

Beschrijving

U wilt uw internetverkeer afwikkelen middels BGP? En u heeft zelf een eigen AS-nummer? Dan kunnen wij u een redundante IPv4 / IPv6 internetfeed geven zodat wij uw verkeer afwikkelen via onze peering- en transit-verbindingen. Wij hebben op meerdere locaties onze connecties naar het internet via verschillende partijen. Hier kunt u gebruik van maken waardoor u zelf niet hoeft te kiezen tussen verschillende upstreamproviders, transit- of peering en dergelijke.

Onze uptime is uw zekerheid

Via ons modern netwerk, beschikbaar op meerdere locaties in Nederland, kunnen wij u IP Transit leveren. Desgewenst zelfs op de verbindingen op uw kantoorlocatie. Met een modern en stabiel netwerk, korte paden, lage latency én meerdere verschillende upstreamproviders op meerdere locaties garanderen we uw uptime. Lees meer over ons netwerk.

Is IP Transit geschikt voor mij?

IP Transit is interessant wanneer u een eigen IP-blok hebt welke door RIPE NCC aan u is verstrekt. Dit kan bijvoorbeeld een Provider-Independent blok zijn of (als u LIR bent) een blok met Provider Aggregetable adressen. Een eigen AS-nummer is niet noodzakelijk. Daarnaast kunnen wij u helpen met het traject bij RIPE.

Kenmerken van IP Transit

Hieronder staan in het kort de kenmerken vermeld van deze dienst.

  • Beschikbaar op uw eigen kantoor en/of in de datacentra waar wij aanwezig zijn;
  • In datacentra beschikbaar op zowel FastEthernet (copper en fiber), Gigabit Ethernet (copper en fiber), 10Gigabit ethernet (fiber);
  • Redundantie wordt voorzien middels het BGP protocol;
  • Vast tarief per maand afhankelijk van de gekozen snelheid;
  • Maandelijkse rapportages van verkeersverbruik mogelijk;
  • Afwikkeling van uw eigen verkeer via meerdere upstream-providers zodat u met slechts één partij een redundante connectiviteit hebt, zowel voor nationaal als internationaal verkeer en met korte netwerkpaden.

Kosten

De kosten voor IP Transit zijn afhankelijk van het aantal uplinks wat u van ons wenst te ontvangen en de hoeveelheid verkeer die u wenst af te wikkelen. De kosten worden maandelijks vooraf in rekening gebracht. Daarnaast worden ook (eenmalige) configuratiekosten in rekening gebracht.

Gerelateerde producten

Additionele producten

Menu