Klantenportaal

Netwerk

man in datacenter    

Beschikbaar in Nederland en België

Onze hardware is geplaatst in verschillende datacenters in Nederland en België. Deze datacenters zijn onderling verbonden middels redundante darkfibers welke we zelf belichten.

Zo hebben wij hardware staan in Global Switch (Amsterdam), Equinix AM-3 (Amsterdam); DCG (Amsterdam); DCG (Delft), Spaanse Kubus (Rotterdam), Interconnect (Eindhoven) en Mobistar (Brussel, België). Op een aantal van deze locaties kunnen we colocatie van uw apparatuur aanbieden.

Daarnaast leveren we internetaccess via DSL of glasvezel op het gehele Europese vasteland.

Sinds medio 2016 is ons corenetwerk uitgebreid qua capaciteit en hebben we capaciteiten tot 80Gb/s ter beschikking tussen de verschillende locaties.

Voor ons netwerk gebruiken we een best-of-breed oplossing. Het is opgebouwd met Cisco, Brocade en Juniper routers en switches en volledig geschikt voor MPLS. Hierdoor kunnen we voor ook voor afgescheiden virtuele netwerken maken zodat u zelf geen fibers hoeft te huren tussen deze locaties maar gebruik maakt van onze infrastructuur. Dit wordt ook wel IP-VPN genoemd. Overigens beschikken we ook over WDM apparatuur op diverse locaties indien u zelf de fiber wenst te belichten.

Wij verzorgen zelf onze routering richting internet en peeringpartners via verschillende knooppunten op verschillende locaties; ook daarvoor zijn we niet afhankelijk van derden. Hierdoor hebben we een 100% onafhankelijkheid van welke partij dan ook voor praktisch alle denkbare cruciale en gerelateerde diensten. Zo zijn we aangesloten op de AMS-IX, NL-IX en R-IX.

Zowel onze core-infrastructuur als diensten welke op onze servers draaien worden 24 uur per dag bewaakt voor storingen en voor trending om tijdig in te kunnen grijpen mochten er problemen ontstaan.

Dit maakt van ons dé partij voor zakelijke hosting oplossingen, colocatie van servers en zakelijke verbindingen of IP-VPN oplossingen.

Door onze verscheidenheid aan locaties kunt u zelfs de afstand tussen de datacentra mee laten wegen in uw beslissing. Actuele informatie is te vinden in onze peeringdb; of in onze peering policy.

Mocht u vragen hebben over ons netwerk, wilt u peeren of bandbreedte afnemen, neem dan contact met ons op.