1. Home
 2. /
 3. Diensten
 4. /
 5. Cloud
 6. /
 7. Cloud Werkplek

Cloud Werkplek

Wij bieden complete remote desktop oplosingen in de cloud aan waardoor u profiteert van grote voordelen.

Categorie: Cloud

Beschrijving

Een volledig virtueel kantoor ? Werken waar u maar wilt en wanneer u maar wilt ? Uw documenten altijd bij de hand ? Wij kunnen dit voor u bewerkstelligen. Met onze dienst CloudConnection bieden wij u een volledig virtueel kantoor aan. Vanaf uw laptop of thin client logt u in op uw virtuele werkplek, beschikt u over uw documenten, kunt u gebruik maken van de Microsoft Office programma’s (Word, Excel, Outlook, Powerpoint) en kunt u bij uw eigen email of bij de agenda’s van collega’s.

Deze dienst maakt het mogelijk dat u uw gehele automatisering outsourced aan ons. Het enige wat nog op uw kantoor staat zijn de laptops of thin-clients, printers en netwerkswitches. Desgewenst kunnen ook de thinclients meegenomen worden in het abonnement waardoor u geen investeringen meer hoeft te doen. Wij voorzien de verdere functionaliteiten, het onderhoud, de noodzakelijke updates van de software en de backups.

Maar ook onderweg kunt u bij uw gegevens. Met een Mobiel Internet abonnement bij uw laptop bent u klaar en kunt u écht van overal werken.

Wellicht bent u huiverig voor het idee omwille van de veiligheid. Dat is echter geen issue. Onze omgevingen staan opgesteld in datacentra in Amsterdam (met name GlobalSwitch en Equinix); waar de voorzieningen voor apparatuur optimaal zijn: voldoende koeling, redundante stroom, UPS-systemen. Maar daarnaast staan deze datacentra ook garant voor fysieke beveiliging welke vele malen hoger is dan de serverruimte in uw eigen kantoor. Ook hiervan profiteert u wanneer u gaat werken in de cloud.

Wist u trouwens dat werken in de cloud ook milieuvriendelijk is? Gemiddeld wordt uw eigen fysieke server slechts voor 5% tot 10% gebruikt waardoor die overige procenten alleen maar energie verbruiken in de vorm van stroom. Doordat wij meerdere gebruikers consolideren op onze hardware wordt hierdoor dus een besparing gerealiseerd in energieverbruik.

De voordelen nog kort op een rij:

 • Een volledig virtueel kantoor;
 • Werken waar- en wanneer u maar wilt;
 • Uw documenten altijd bij de hand;
 • Werken vanuit de cloud;
 • Uw documenten worden beveiligd bewaard in Nederland;
 • Geen investeringen in hardware, software, beveiliging;
 • Geen dure licenties meer nodig;
 • Duurzaam; u hebt geen eigen server meer nodig;
 • Backups worden verzorgd door BusinessConnect;
 • Alleen abonnementskosten dus eenvoudig te budgetteren.

Gerelateerde producten

Additionele producten

Menu