1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Hosting
  6. /
  7. Dedicated server

Dedicated server

Een eigen dedicated server is een fysieke server welke u binnen onze omgeving ter beschikking krijgt. Hiermee profiteert u van onze infrastructuur in diverse datacentra maar u houdt zelf het volledig eigendom. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend HP Proliant servers zodat de hardware uitermate betrouwbaar is.

Categorie: Hosting

Beschrijving

Een dedicated server is een geschikte keuze voor uw e-commerce website of indien u een bedrijfskritische website heeft. Dit is namelijk een fysieke server welke uitsluitend ingericht wordt voor úw website of úw shop. Op een dedicated server kunnen we een Service Level Agreement geven met een minimale beschikbaarheid. Afhankelijk van uw wensen kunt u ook het volledige beheer van die server krijgen. Voor een dedicated server betaalt u een vast maandelijks bedrag. Een goedkoper alternatief voor dedicated hosting is een Virtual Private Server.

Kwaliteitshardware

Voor dedicated servers werken we uitsluitend met servers van HPE. Wij zijn hierop ingericht qua beheer, management en kennis waardoor u uw zakelijke website of webshop zonder problemen aan ons kunt toevertrouwen.

Managed of Unmanaged hosting

Wij kunnen u dedicated servers leveren waarbij onze dienstverlening op het gebied van management van de omgeving verschillen. Zo kunnen wij het volledige beheer doen van de server (full-managed dedicated server) waarbij wij, als specialisten, zorg dragen voor de backups, de installatie van (security-) patches en hotfixes. U kunt ook besluiten om dat zelf te doen (unmanaged dedicated server) waarbij u van ons de betreffende gegevens krijgt om deze werkzaamheden zelf te verrichten. BusinessConnect zorgt dan enkel voor onderhoud van de hardware, stroomvoorziening en netwerk. Ook mengvormen zijn in overleg mogelijk om een optimale mix te krijgen van beschikbaarheid, veiligheid en kosten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gerelateerde producten

Additionele producten

Menu