Referenties

Onze tevreden klanten laten graag een bericht achter over de diensten welke BusinessConnect ze levert. Mocht u nog geen klant zijn, hopen we dat u hier binnenkort bij staat.

Wat onze klanten zeggen

Inschrijven.nl en Uitslagen.nl maakt al jarenlang naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van BusinessConnect. Een uitdaging was de piekbelasting die bij sommige grote evenementen voorkomt. De huidige configuratie zorgt voor een goede en stabiele bereikbaarheid van de servers (wat voor mij essentieel is). Er wordt meegedacht met oplossingen en als er zich problemen voordoen, dan worden deze altijd snel en accuraat opgelost. Ik kan de service van BusinessConnect iedereen aanbevelen!

Iwan Oprins

Eigenaar

Sinds begin 2011 zijn we overgestapt van shared webhosting via een andere provider naar dedicated hosting bij BusinessConnect.
In BusinessConnect hebben we een betrouwbare partner gevonden voor de hosting van onze website. In geval van nood is er altijd iemand bereikbaar die hand en spandiensten kan verlenen mocht het nodig zijn. Het netwerk is snel, veilig en betrouwbaar en daarom kiezen wij voor BusinessConnect.

Ronald Esveld

Webdesigner

Thanks to BusinessConnect’s sponsorship of VPS systems we are able to run our IRC network for years.

Linn

Als communicatiebureau voor het MKB in West-Brabant en Zeeland hebben we een flink aantal websites en -shops van klanten in de lucht. Onze klant rekent op ons en verwacht dat we snel service en support leveren en een betrouwbare web-oplossing bieden. Daarom vallen we al ruim 15 jaar terug op de zakelijke hosting van BusinessConnect. BusinessConnect biedt ons een modern en krachtig hostingplatform, snelle service en support en een zeer persoonlijke benadering. Zitten we met een probleem, dan is één telefoontje genoeg. En dat zijn voor ons belangrijke factoren, wanneer we de websites van onze klanten moeten huisvesten.

Menu