1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Hosting
  6. /
  7. Website backup

Website backup

Backups maken is meestal niet de meest favoriete bezigheid. Toch is het van wezenlijk belang dat uw gegevens vertrouwelijk op een andere locatie beschikbaar zijn. Denk maar eens in wat er gebeurd als uw kantoor afbrand of u krijgt te maken met een inbraak. Ingeval van calamiteiten kunnen wij ook tijdelijk uitwijk-faciliteiten aanbieden wanneer uw backup in onze cloud staat.

Categorie: Hosting

Beschrijving

Onze dienst Website Backup biedt bescherming voor iets waar vaak niet aan gedacht wordt. Uw website is gebouwd en draait op een professioneel hostingpakket. Uw webbouwer of uzelf houdt netjes het Content Management Systeem uptodate zoals het hoort. Tot een update mislukt…

Helaas heeft u er niet aan gedacht dat u handmatig een backup kunt maken. En de plugin die de backups automatisch maakt; deed het al geruime tijd niet meer of bewaarde de backups op de website zelf. Zonder toegang tot de website kunt u die dus ook niet terugzetten. Kortom; aan die plugin had u ook niets.

Daar hebben wij een oplossing voor. Onze dienst “Website Backup”. Geautomatiseerd en dagelijks backups van uw website. Uiteraard bewaren wij deze backups op een andere geografische locatie dan uw website draait. En we bewaren ook nog meerdere dagen voor u; tot zelfs meerdere maanden toe! Zo staat u nooit voor verrassingen bij onderhoud aan uw website.

Deze dienst is beschikbaar op onze nieuwere hostingabonnementen en zal binnenkort ook vanuit ons klantportaal beschikbaar zijn zodat u zelf, zonder tussenkomst van ons, backups kunt terugzetten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gerelateerde producten

Additionele producten

Menu