1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Hosting
  6. /
  7. Webhosting

Webhosting

De meest gebruikte dienst die wij aanbieden is zakelijke webhosting; het hosten van uw website op onze eigen infrastructuur zodat deze direct verbonden is met het internet en goed, snel en altijd bereikbaar is. Het maakt daarbij niet uit of u een statische website heeft of een uitgebreide webshop gebaseerd op Magento.

Categorie: Hosting

Beschrijving

Onze hosting-omgevingen draaien uitsluitend op Linux. Dit staat garant voor snelle performance. Vanwege is periodiek en proactief beheer is dit zeer veilig en blijft de snelheid gewaarborgd.

Stabiliteit

De stabiliteit en beschikbaarheid van uw website en/of gecombineerde mail is voor ons wellicht nog belangrijker dan voor u. In tegenstelling tot veel andere providers gebruiken we geen standaard beheerpakketten zoals Plesk of Directadmin. Bijkomend voordeel is dat hackpogingen op deze vaak gebruikte pakketten bij ons geen nadelige gevolgen hebben voor uw omgeving. Daarnaast draait bij ons de mail en uw DNS op andere servers dan de website zelf om zo een strikte scheiding te houden qua functionaliteit. Ook dit is weer een verschil met vele andere hosters.

Speciale wensen ?

Mocht u specifieke wensen hebben omtrent webhosting dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het onderstaande formulier.

Gerelateerde producten

Additionele producten

Menu