Partners

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Partners

Om u de beste diensten te kunnen leveren, doen wij zaken met diverse partners. Alle deze partijen zijn specialisten op hun vakgebied. Iedereen heeft namelijk zijn kwaliteiten. Door deze goed te combineren leveren wij u betrouwbare zakelijke hosting, snelle zakelijke verbindingen met een hoge uptime en andere hoogwaardige diensten. Met veel van deze partners hebben we een jarenlange relatie.Onderstaand vindt u een overzicht van enkele van deze partners en wat zij voor u doen.

AMS-IX

ams-ix-logo AMS-IX is ’s werelds grootste internetknooppunt. Via AMS-IX wikkelen wij een deel van ons verkeer af. Doordat veel Nederlandse grote partijen hier ook aangesloten zijn kunnen wij direct met hun verkeer uitwisselen.

Atom-86

atom86-peering Atom-86 is leverancier van IP Transit-verbindingen. Wij wikkelen met name ons internationaal verkeer af via het netwerk van Atom-86. Hierdoor is ons netwerk snel bereikbaar vanuit het buitenland en kunnen buitenlandse bezoekers uw website ook snel benaderen.

Extreme Networks

Extreme Networks is fabrikant van high-end storageswitches en routers. Ons gehele core netwerk is opgebouwd rondom Extreme Networks switches. Hierdoor heeft ons core netwerk een lage latency.

Cisco

cisco-netwerk Cisco is leverancier van high-end switches en routers. Een groot deel van onze border-, core- en accessswitches en routers zijn van Cisco. Door gebruik te maken van Cisco apparatuur heeft onze dienstverlening een hoge beschikbaarheid.

EMC2

emc-storage EMC2 is marktleider op high-end storagesystemen. Door gebruik te maken van EMC-VNX systemen hebben we snelle dataopslag waardoor uw gegevens supersnel beschikbaar zijn.

Equinix

equinix-datacenter Equinix exploiteert wereldwijd toonaangevende datacenters. Wij hebben een groot deel van onze infrastructuur ondergebracht in datacentra van Equinix. Mede door hun beveiligingsbeleid kunnen wij garanderen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw en onze apparatuur.

Eurofiber

eurofiber-glasvezel Eurofiber is sinds 2009 onze partner op gebied van dark-fiber en managed fiber oplossingen. Door hun kwalitatief goede netwerk en support is dit de perfecte partner voor een goede zakelijke internetverbinding over glasvezel.

Juniper

Juniper-Networks-logo Juniper is onze partner voor border- en accessrouters. Mede dankzij de apparatuur van Juniper kunnen we richting internet hoge bandbreedtes en korte responsetijden behalen. Dit komt uiteraard ten goede aan de performance van ons gehele netwerk, de glasvezel- en DSL verbindingen inbegrepen.

KPN

kpn-verbindingen KPN is leverancier van DSL, FTTH en managed-fiber oplossingen. Door haar hoge dekkingsgraad binnen Nederland kunnen we praktisch overal een goede oplossing bieden voor een zakelijke dsl of fiber verbinding

NL-IX

nl-ix-peering NL-IX is een internetknooppunt waarop wij een deel van ons nationale verkeer afwikkelen met andere partijen. Doordat we dat verkeer Nederland afwikkelen zijn we goed bereikbaar voor andere Nederlandse netwerken en zal uw zakelijke website een korte laadtijd hebben voor Nederlands publiek.

Ripe

ripe-ip-adressen RIPE is de beherende partij van IP-adressen in (met name) Europa. Sinds 2010 zijn wij aangesloten als LIR bij RIPE. Hierdoor hebben we eigen ip-adressen en kunnen we onafhankelijk van eender welk datacenter opereren. Dit zorgt er ook voor dat we niet lokatie-afhankelijk zijn zoals vele andere hostingbedrijven.

SIDN

sidn-domeinen SIDN is de beherende partij van het .NL topleveldomein. Al sinds 2004 zijn wij lid van deze stichting. Uw .nl-domeinen registreren wij namens u direct bij SIDN. Tevens is SIDN de ontwikkelaar achter “CyberSterk
Menu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap