Implementatie ISO 27001

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Implementatie ISO 27001

Onze klanten kennen ons vooral van de stabiele zakelijke dienstverlening rondom zakelijke hosting, email en verbindingen. Sinds enkele jaren kregen we steeds meer vraag naar de ISO 27001 certificering aangezien informatiebeveiliging op hun agenda kwam. In 2015 zijn we daarom begonnen met dit traject.

ISO 27001 draait om het opzetten van een Information Security Management System (ISMS). Sinds de implementatie daarvan hebben we de informatiebeveiliging naar een hoger niveau kunnen brengen. Zo kunnen we nu eerder kwaadaardige scripts detecteren om spamruns te voorkomen. Dit scheelt onze klanten ongewenste email en geblokkeerde websites. Ook draaien we periodiek veiligheidsscans om het beschermingsniveau te handhaven en hebben we automatiseringshulpmiddelen voor het installeren en onderhouden van onze apparatuur.

Ook hebben we diverse beleidsmaatregelen en procedures ingericht om te zorgen dat alles voor al onze medewerkers duidelijk is.

ISO 27001 is meer dan een papiertje. Het is een manier van denken die wij in onze dienstverlening toepassen. Dit passen we niet alleen binnen onze eigen infrastructuur toe. We adviseren ook regelmatig onze klanten over verbeteringen aan bijvoorbeeld hun zakelijke hosting. Denk dan bijvoorbeeld aan het updaten van WordPress indien wij een oude versie constateren.

Lees meer over onze zakelijke hosting.

Menu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap