Terugblik op 2019

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Terugblik op 2019

Traditiegetrouw blikken we aan het einde van het jaar altijd even terug naar het afgelopen jaar.

In 2019 hebben we een aantal verbeteringen en uitbreidingen aangebracht in onze infrastructuur. Een aantal zijn voor u niet direct merkbaar, andere aanpassingen hebben wel direct effect.

Zo hebben we onze webmail-omgeving geheel vervangen door een nieuwe omgeving. Deze biedt meer functionaliteiten en gebruiksgemak voor u.

Op het gebied van Voice over IP hebben we onze (recente) omgeving uitgebreid waardoor we (op verzoek) het voice-verkeer volledig kunnen versleutelen. Dit biedt u de garantie dat het verkeer “onderweg” naar de hosted centrale niet afgeluisterd kan worden.

Naast deze verbetering in de beveiliging hebben we ook CyberSterk in ons portfolio opgenomen. Deze dienst geeft op een eenvoudige manier aan waar uw beveiligingsrisico’s liggen in uw gehele omgeving.

Qua netwerkuitbreiding hebben we inmiddels de mogelijkheid om op diverse lokale glasvezelnetwerken te leveren. Houd onze “nieuws”-pagina in de gaten om te kijken of we ook in uw regio kunnen leveren.

In het kader van onze zorgen voor het milieu hebben we in 2019 zonnepanelen en een warmtepomp geplaatst. Hierdoor hebben we geen aardgas meer nodig en zijn we voor ons kantoor volledig zelfvoorzienend qua stroom.

Daarnaast hebben we een aantal voorbereidingen getroffen voor aanpassing van een aantal andere diensten waardoor de veiligheid én uptime omhoog zullen gaan. Hier zullen we later in 2020 nog op terugkomen.

Menu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap