Klantenportaal

Hosting

Op deze pagina vindt u alle onze diensten gerelateerd aan zakelijke hosting. Wij leveren alle denkbare hostingdiensten van domeinnaamregistratie en zakelijke webhosting tot specifieke Magento- of WordPress hosting, colocatie van uw eigen fysieke hardware, virtual private servers en toebehoren zoals SSL-certificaten.

Domeinnaamregistraties

BusinessConnect kan voor u diverse domeinen registreren.

 • Meer dan 80 verschillende domeinnaamextensies beschikbaar;
 • DNS-zone draait op onze redundante nameservers;
 • BusinessConnect is onder andere SIDN-lid.

Wilt u meer weten over domeinnaamregistraties ?

WordPress hosting

Is uw WordPress website niet vooruit te branden? Neem dan ons WordPress Advanced Hosting abonnement. Gebaseerd op onze linux-hosting maar specifiek voor WordPress.  Lees meer over WordPress Advanced Hosting.

Email hosting

Van één eenvoudige mailbox tot meerdere mailboxen voor uw volledige organisatie, gekoppeld aan uw domeinnamen.

 • Standaard anti-virus
 • Standaard anti-spam
 • Standaard opslagcapaciteit 1GB per mailbox; uitbreidbaar tot 50GB
 • Beveiligde en geclusterde toegang vanaf software, smartphone en onze webmailomgeving

Linux hosting

De meest gebruikte dienst bij ons; linux webhosting. De hosting die wij aanbieden houdt meer in dan alleen toegang. Namelijk het veilig hosten van uw website, shop of community op onze hardware en binnen ons netwerk.

 • Een betrouwbare plaats voor uw website op het internet;
 • Verschillende abonnementsvormen zodat wij altijd een oplossing voor uw wensen hebben.
 • Inclusief mail op domeinnaam

Magento hosting

Linux webhosting geoptimaliseerd voor het hosten van uw Magento webshop. Niet alleen qua performance maar ook qua security. Gebaseerd op ons linux hostingplatform maar met specifieke Magento-instellingen.

Virtual Private Server

Een eigen Virtual Private Server (VPS) binnen onze omgeving. Hiermee profiteert u van onze performance maar u houdt zelf het volledig beheer tegen geringe kosten. Om u de beste compatibiliteit en performance te kunnen geven virtualiseren wij met behulp van VMWare.
Eventueel kunnen wij het periodiek updaten van het besturingssysteem voor u verzorgen en zorgen dat uw machine periodiek wordt veiliggesteld.

Meer informatie over Virtual Private Servers.

Dedicated server

Een eigen dedicated server is een fysieke server welke u binnen onze omgeving ter beschikking krijgt. Hiermee profiteert u van onze infrastructuur in diverse datacentra maar u houdt zelf het volledig eigendom. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend HP Proliant servers zodat de hardware uitermate betrouwbaar is.

Wilt u meer informatie over Dedicated Servers?

Colocatie

U wilt uw eigen server of servers bij ons in een datacenter plaatsen ? Ook dat is mogelijk op verschillende locaties binnen Nederland. Mogelijk vanaf 1U tot 42U (hoogte-eenheden). Wij verzorgen stroomvoorziening en netwerk. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze koppelingen tussen verschillende datacentra zodat u tegen geringe kosten uw omgeving redundant kunt maken.

Meer informatie over colocatie.

SSL-certificaat

Hedendaagse oplossingen vragen om security. Uw bezoekers vereisen dat u op een veilige manier met hun gegevens om gaat. Met een SSL-certifiaat kunt u aantonen dat uw webshop goed beveiligd is. Ook voor het koppelen van uw smartphone aan uw eigen mailserver wordt een certificaat vereist.

Wij leveren certificaten van 12 maanden tot 48 maanden geldigheid en indien gewenst met Extended Validation (de groene balk).

Meer informatie over SSL-certificaten.

Mailinglijsten

Op een eenvoudige manier snel dezelfde mails versturen naar groepen tot meer dan 1000 ontvangers. Dat kan middels onze Mailing-lists. Deze dienst biedt eenvoudig en gecentraliseerd beheer van geadresseerden. Dankzij de mogelijkheid tot leden zelf kunnen uitschrijven voldoet deze dienst volledig aan de wetgeving.

Domeinbewaking

Wanneer u een gedeponeerd of geregistreerd merk hebt wilt u natuurlijk niet dat derden daar de domeinen op gaan claimen. Met deze dienst monitoren wij proactief uw domeinen voor verschillende extensies. Wordt er één geregistreerd of komt er één vrij dan ontvangt u hiervan een notificatie.

Meer informatie over domeinbewaking.

Staat uw toepassing hier niet tussen ? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.  Belangrijke informatie vanwege Covid-19

  Vanwege de uitbraak van Covid-19 hebben wij en leveranciers / onderaannemers van ons een aantal maatregelen ingesteld.

  U leest er meer over op onze nieuwspagina.